De Kerkruimte

De centrale ligging en het monumentale karakter van de kerk geeft een extra attractieve dimensie aan het gebouw. Op korte afstand is voldoende parkeergelegenheid. De kerk is tevens goed te bereiken met het Openbaar Vervoer.

De sfeervolle kerkruimte is licht en ruim en biedt ruimte aan 100 personen, dit kan uitgebreid worden tot 175. De blankhouten stoelen met blauwe bekleding staan opgesteld in een vast patroon maar dit kan in elk gewenste opstelling worden aangepast. Er is een vast orgel en er is een piano aanwezig. De kerk staat bekend om de prachtige akoestiek, koren zingen hier graag. De aanwezige ambo/lessenaar mag alleen door leden van de Stichting verplaatst worden, mocht dit nodig zijn. De ruimte nodigt uit om kunstwerken te presenteren, een verzoek hiertoe kan worden voorgelegd aan de Kunstcommissie van de Kerk, die de aanvraag beoordeeld en eventueel toewijst.

De Serre

De Serre, een multi-functionele ruimte.
Deze kan tezamen óf afzonderlijk met de kerkruimte gehuurd worden. De moderne Serre is een aangename ruimte met veel licht. De ruimte heeft de beschikking over een goed uitgeruste keuken, een garderobe en modern sanitair.

De Serre heeft veel glas en kijkt uit op de Groesbeek, die langs het kerkje stroomt. De bestaande buitenmuur van de kerk is nog steeds zichtbaar in de ruimte, destijds een voorwaarde voor het tot staan komen van deze uitbreiding, die in 2015 werd gerealiseerd. Voor bijeenkomsten in een meer privé-achtige sfeer zijn rolgordijnen aanwezig, de Serre kan ook worden verduisterd. Geschikt voor conferenties, lezingen, vergaderingen, thema- en gespreksavonden. Maar ook voor het vieren van jubilea en verjaardagen.

Reserveringen

Onderstaand formulier kunt u gebruiken voor algemene informatie omtrent het huren van de kerkruimte en/of Serre. Voor een reservering op zeer korte termijn wordt u vriendelijk verzocht telefonisch contact op te nemen met Dick Hoffman, 06-53325597 of Loes Gerritsen, 06-18083989.
Ook als u al vaker gebruik heeft gemaakt van de kerkruimte en Serre kunt u rechtstreeks telefonisch contact opnemen.  

Verhuur

U kunt ook rechtstreeks een verzoek indienen via het Contactformulier